Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetleri bilgi çağının gerektirdiği birikim, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayacak şekilde yürütülerek, yurdumuz ve dünyanın aydın kadrolarına evrensel ölçülerde kaliteli bireyler yetiştirmek, Milli değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Okulumuzda 21.yy’ın gerektirdiği bilgi, beceri ve yeteneklere sahip; her öğrencinin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarını kavradığı; insana, aileye, topluma, düşünceye, ahlaka, kültürel mirasa ve özgürlüğe saygı duyan; soran, sorgulayan ve araştıran; kendine güvenen, milli ve manevi değerlere sahip çıkan; evrensel değerleri kanıksamış, nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:10-15:00
Isınma: DOĞALGAZ-KOMBİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Düzenli olarak her dönem olmak üzere Futbol, Masa Tenisi, Satranç, Dart ve Bilek Güreşi Turnuvalarımız yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0282 7171112

Belgegeçer -

WEB - https://kapakliiho.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. MİTHATPAŞA CAD. NO 1/2 KAPAKLI / TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :OKULUMUZ TAM GÜN OLARAK EĞİTİM VERMEKTEDİR.

Yerleşim Yeri -

Adres - CUMHURİYET MAH. MİTHATPAŞA CAD. NO 1/2 KAPAKLI / TEKİRDAĞ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. Tekirdağ iline 69 km uzaklıktadır.