İyilik, Yardımseverlik ve İşbirliği

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası ve "İyilik, Yardımseverlik ve İşbirliği" değerler eğitimi kapsamında Yıldızkent Ortaokulu´nun hazırlamış olduğu "Sevgimizi Paylaşıyoruz" isimli proje kapsamında 6 Kasım Salı günü okulumuzda lösemili çocuklarımızın ve ailelerinin yaptığı el ürünleri Yıldızkent 5. sınıf öğrencileri tarafından LÖSEV standı kurularak satıldı ve toplanan bağışlar Proje Yürütücüsüne LÖSEV´e ulaştırılmak üzere teslim edildi. Ayrıca öğrencilerimizin yazdığı şiirler, yaptığı resimler ve çektikleri kısa videolar da lösemi hastası kardeşlerimize gönderildi. Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projesine katılarak yardımlaşmanın, işbirliğinin önemini yaparak yaşayarak hissettiler. Bu güzel projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

06.11.2018 323

06-11-201806-11-2018